Известие

Collapse
No announcement yet.

скоростна кутия

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• скоростна кутия

здравейте търся да купя от някаде втора ръка скоростна кутия коята става за 1.4 тс откаде мога да си купя такава
    Alfa ROmeo 166 2.4 JTD
    Ford Focus mizeren bokluk dobre4e se oturvah ot nego
    Alfa Romeo 145 1.4 TS - EX

При италянеца има
    Alfa 146 T.Spark 16v 120hp (МЕТАН)

Comment

а може ли да ми дадеш един телефон защото нзм каде се намира благодаря
      Alfa ROmeo 166 2.4 JTD

Comment

колега като гледам що пари ти иска майстора и 4астите като ги сметнеш с тях дали не е по добре да продадеш тая и с парите които ще даваш по тоя ремонт а си вземеш нещо 4итаво.... м сори ма аз така си сменям колите
        Alfa Romeo 146 1,6 TS 97g 120 hps climatronik ,НЯМАМ ГАЗ НЯМА И ДА ИМА

Comment

и мен ме питаха ве4е същото защо я правя ама вече съм почнал и остана само скоростната кутия иначе по нея съм сменил ремак ролки оригинални 300 лв , съеденител оригинален 640 или 740 лв беше целия комплект 8 свещи 260 лв оправяне на картер 50 лв слагене на спортен филтер кит 190 лв не ми стигнаха пари за цялата генерация така 4е само крайно гурне 120 лв нови клапани нзм колко са точно 16*32лв , нови дискови спира4ки 240 лв накладки 80 лв и това е остана само скоростна кутия
          също така смених термостат 150 лв
          а и вече за какво да я продавам като няма да и взема тези пари ще си остане моя и няма да продавам по на там ще си взема ГТВ лятото се очаква да пристигне в гаража ми и ще правя колекций от алфи :P
          Alfa ROmeo 166 2.4 JTD

Comment

дет са вика да ти и 4естита новата алфа.... дано майсторите да са си свършили съвестно работата
            Alfa Romeo 146 1,6 TS 97g 120 hps climatronik ,НЯМАМ ГАЗ НЯМА И ДА ИМА

Comment

надявам се всичко да бъде ок иначе вярно , че направо ще е нова и дано излезне най-скоро време от този бокс, защото не издържам

иначе се свързах с бобо и майче имам хубави новини , но в понеделник ще разбера със сигорност
              Alfa ROmeo 166 2.4 JTD

Comment

Първоначално публикувано от Gpower
                и мен ме питаха ве4е същото защо я правя ама вече съм почнал и остана само скоростната кутия иначе по нея съм сменил ремак ролки оригинални 300 лв , съеденител оригинален 640 или 740 лв беше целия комплект 8 свещи 260 лв оправяне на картер 50 лв слагене на спортен филтер кит 190 лв не ми стигнаха пари за цялата генерация така 4е само крайно гурне 120 лв нови клапани нзм колко са точно 16*32лв , нови дискови спира4ки 240 лв накладки 80 лв и това е остана само скоростна кутия
                също така смених термостат 150 лв
                а и вече за какво да я продавам като няма да и взема тези пари ще си остане моя и няма да продавам по на там ще си взема ГТВ лятото се очаква да пристигне в гаража ми и ще правя колекций от алфи :P
                Ще ме извиняваш че ти развалям оплакването,но ти май нещо не си в ред Къв е тоя съединител за 740лв,кви са тия термостати за 150лв,клапани за 32лв. и т. н. Тия твои роднини(майстори) са те разсипали,за всичко са ти взели ПО ДВЕ-ТРИ че и на горе И накрая кво стана,пак дойде на моя съвет да си вземеш скорости втора ръка Извинявай ако съм те засегнал но не се стърпях Успех
                RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
                0899832271 Сашо

Comment

първоначлно с тъпите скорости беше нещо много малко , но после се оказа че нямали такъва части и трябвало да се чака с поръчка с което на мен не ми се чака и директно звънах на бобо и той ми каза че има части за скоростна кутия и ако се наложи ще е втора ръка
                  Alfa ROmeo 166 2.4 JTD

Comment

днес взех 4аста която трябва да купя за скоростната кутия представлява едно голямо зубно колело и в него с две малки зубни колела и едно от тез малки е спукано
                    Alfa ROmeo 166 2.4 JTD

Comment

Working...
                    X